Tilivirta Oy on vuonna 1993 perustettu taloushallinnon asiantuntemuksen linnake. Sitä luotsaa tehokas ja joustava seitsemänhenkinen tiimi, jolle asiakaslähtöisyys on sydämen asia.
Tilivirran kulmakivi on lämmin yhteishenki. “‘Ei kuulu mulle’ -asenne loistaa poissaolollaan”, toteaa tilitoimistoyrittäjä Päivi ja nauraa. “Meillä on avoin ja positiivinen perusvire, ja uusiin hankkeisiin lähdetään innokkaasti yhdessä.”
Yhteiseen hiileen puhaltaminen ja luja tiimin keskinäinen luottamus välittyvät asiakkaalle varmana ja lämminhenkisenä palveluna. “Meiltä voi aina pyytää apua. Neuvomme ja ohjaamme kaikissa taloushallinnon ja kirjanpidon ongelmissa”, Päivi sanoo. Yrityksen tulevaisuudessa Päivi näkee hallittua kasvua. Kun tiimi panostaa itsensä ja asiakkaidensa hyvinvointiin, kaikki on mahdollista.“Kasvamme itse ja autamme asiakkaitamme kasvamaan – panostamme siihen, että asiakkaamme voivat keskittyä ydinosaamiseensa, oman liiketoimintansa harjoittamiseen ja kehittämiseen.” Tilivirran asiakkaina onkin kaiken kokoisia yrityksiä yhden henkilön yksityisliikkeistä usean kymmenen henkilön osakeyhtiöihin ja yhdistyksiin.
Mari tuli Tilivirralle työharjoitteluun ensimmäistä kertaa 2012, teki välissä muutaman vuoden töitä toisaalla ja palasi firmaan 2015. “Nyt mä tuun ja jään”, hän sanoo päättäneensä silloin. Marin houkutti takaisin monipuolinen työnkuva ja tiivis työyhteisö.
Ritva puolestaan on ollut talossa jo vuodesta 2008. “Meillä ollaan tietotekniikassa ajan hermolla”, hän mainitsee ylpeänä. Tiinalle taas on selvää, miksi Tilivirta on parempi kuin muut: “Koska me ollaan me!” Mitäpä siihen lisäämään.