Meillä on pitkä ja laaja kokemus yleishyödyllisten yhteisöjen toiminnasta. Asiakkaitamme ovat yhdistykset, säätiöt ja yleishyödylliset osakeyhtiöt. Elinkeinotoiminta ja verotus ovat asioita, joissa yhdistysten kannattaa ottaa avukseen asiantunteva tilitoimisto. Tunnemme yhdistystoiminnan kiemurat ja mm. rahoitukseen liittyvän raportoinnin vaatimukset. Järjestötoiminnassa tärkeintä on itse toiminta, taloushallinnon hoitamisessa yhdistyksen kannattaa käyttää hyödykseen yhdistystoimintaa ymmärtävää tilitoimistoa.

Tarvittaessa voimme hoitaa yhdistyksen taloushallinnon kokonaisuudessaan; kirjanpidot, tilinpäätökset, halutut raportoinnit, esim. hankeraportoinnit sekä palkkahallinnon ja maksuliikenteen.

tilivirtanonprofit

Tilivirralla on hyvä kokemus ja tuntuma kaltaisemme yleishyödyllisen organisaation talouden ja toiminnan tukemiseen. Tiimi on hyvin perillä voittoa tavoittelemattoman toimijan eritystarpeista ja käytännöistä.” Heimo Lempinen, toiminnanjohtaja, ADRA Finland säätiö sr

Tilivirta Oy:n tarjoamat tilitoimistopalvelut ovat nykyaikainen ja tehokas ratkaisu yrityksesi taloushallinnon järjestämiseen. Ulkoistamalla laskentapalvelut meille voit luottaa siihen, että yrityksesi taloushallinto on osaavissa käsissä. Viimeisen parin vuoden aikana olemme ottaneet käyttöön taloushallinnon sähköiset palvelut laajasti. Käytössämme ovat Visman ohjelmistot peruskirjanpidosta ostolaskujen kierrätykseen sekä palkanlaskennassa perinteisestä laskennasta sähköiseen tuntijärjestelmään. Palvelukokonaisuuden suunnittelemme aina kanssasi vastaamaan parhaiten juuri sinun tarpeitasi.

Sähköinen taloushallinto

Sähköisiä palveluitamme ovat
– myyntilaskut
– ostolaskut sekä ostolaskujen asiatarkastus ja hyväksyminen
– sähköinen tuntijärjestelmä
– tallier.info, selainpohjainen kaksisuuntainen viestintätyökalu
– pankkiyhteysohjelma on integroitu osaksi kokonaisjärjestelmää

Suurin hyöty sähköisessä taloushallinnossa saadaan verkkolaskujen tuomasta automaatiosta. Verkkolaskuilla voidaan monissa tapauksissa pienentää huomattavasti laskujen käsittelykustannuksia paperilaskuihin verrattuna. Sähköiset palvelut ovat tehokas, aikaa säästävä ja ympäristöystävällinen ratkaisu kun haluat päästä eroon perinteisestä papereiden pyörittämisestä sekä hoitaa taloushallinnon rutiineita paikasta riippumatta. Myös raportointi hoituu perinteisempien tapojen rinnalla sähköisesti, sekä lähes kaikki viranomaisilmoitukset.

Perinteiseen taloushallintoon kuuluu peruskirjanpidon lisäksi mm. tilinpäätökset, veroilmoitukset, palkanlaskenta. Lisäpalveluna tähän voidaan liittää maksuliikenteen hoitaminen. Visma Fivaldilla voimma hoitaa myös ihan perinteisen paperitositteisiin perustuvan taloushallinnon.

Kirjanpito, tilinpäätös ja veroilmoitukset
Kirjanpidossa käytössämme on EconetPro- ohjelmistokokonaisuus, jolla hoituu laskutuksen lisäksi myös osto- ja myyntireskontrat. Laaja kustannuspaikkakirjanpito onnistuu jopa kolmitasoisena.
Tilinpäätökset ja veroilmoitukset laadimme vuosien tuomalla kokemuksella. Tarvittaessa autamme hallituksen ja yhtiökokousten pöytäkirjojen laadinnassa sekä järjestämme puitteet tilintarkastukselle.
Raportointi on mahdollista selainpohjaisen Tallier.info -palvelun kautta. Palvelu mahdollistaa kahdensuuntaisen viestinnän asiakkaan ja tilitoimiston välillä.

Palkanlaskenta
Palkanlaskennan hoidamme Visma Nova-ohjelmalla. Olemme ottaneet käyttöön Visma Mobilen sähköisen tuntijärjestelmän. Selainpohjaisessa palvelussa työtekijät merkitsevät työtuntinsa ja matkalaskunsa järjestelmään työnantajan hyväksyttäväksi. Hyväksytyt tunnit siirretään suoraan palkanlaskentaohjelmaan. Järjestelmässä työntekijä vastaanottaa palkkaerittelynsä selaimen välityksellä.
Palkanlaskenta voidaan myös hoitaa perinteisesti tunti-ilmoitusten perusteella. Tällöinkin maksuaineisto voidaan siirtää suoraan pankkiohjelmaan ja palkkaerittelyt toimittaa suoraan työntekijöiden sähköpostiosoitteisiin.

Maksuliikenteen hoito

Maksuliikenteen hoidamme Visma Monipankki -ohjelmalla joko perinteisesti syöttämällä paperilaskut järjestelmään tai siirtämällä verkkolaskut maksuohjelmaan.

Koulutus- ja konsultointipalvelut
Tilivirta Oy:llä on vuosien kokemus yritysten perustamisesta. Autamme myös yhtiömuodon muutostilanteissa, yritystoiminnan keskeyttämisessä ja lopettamisessa. Järjestämme tilauksesta taloushallinnon koulutusta asiakkaan tiloissa.