Etsimme taloushallinnon ammattilaista palkkahallinnon asiantuntijan tehtävään Lahteen

Palkkahallinnon asiantuntijana vastaat nimettyjen asiakasyritystemme palkkapalveluiden tuottamisesta huolta pitävällä, välittävällä ja aktiivisella otteella. On tärkeää, että olet asiakaslähtöinen, urallasi innokkaasti eteenpäin pyrkivä ja haastat itseäsi uusien haasteiden edessä rohkeasti. Sinulla on kyky kommunikoida talousasioista ymmärrettävästi. On tärkeää, että arvomaailmasi on yhtiömme arvomaailman mukainen.

Olemme paikallinen, yrittäjävetoinen ja kilpailukykyinen taloushallinnon ammattilainen, joka haluaa kehittyä ja olla mukana viemässä asioita eteenpäin. Pääset osaksi iloista tiimiämme, jossa on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen ja kasvamiseen yrityksen mukana. Ammatillisen osaamisen ylläpitäminen ja kehittäminen on meille erittäin tärkeää. Kannustamme toisiamme urapoluillamme ja iloitsemme toistemme menestyksestä. Me välitämme aidosti työntekijöidemme hyvinvoinnista ja se näkyy vahvana sitoutumisena yhteisiin tavoitteisiimme.

Palvelulupauksemme on tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta taloushallinnon palvelua.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkan sekä iloisen ja modernin työyhteisön. Tuleva työsi sisältää palkkahallinnon asiantuntijatehtäviä, palkanlaskentaa, TES-tulkintaa, viranomaisraportointeja, Kela-asioita. Osallistut aktiivisesti myös prosessiemme kehittämiseen. Lopullinen tehtävänkuva muotoutuu oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Meillä on mahdollista tehdä etätöitä.

Arvostamme asiantuntijoitamme ja haluamme olla mahdollistamassa jokaisen ammattilaisemme ammatillisen kehittymisen kouluttamalla henkilöstöämme järjestelmällisesti ja kannustamalla ja tukemalla jokaista asiantuntijaamme tavoittelemaan ja saavuttamaan omia ammatillisia tavoitteitaan.

Toivoisimme Sinulta seuraavia ominaisuuksia:

  • Yhtiön arvojen mukainen oma arvomaailma (Reilu meininki, huolenpito asiakkaasta, luottamus, jatkuva kehittyminen)
  • Toimeen tarttuminen ja toimeenpanokyky, asioiden loppuun asti vieminen
  • PHT-tutkinto tai valmius ja halu suorittaa PHT-tutkinto lähitulevaisuudessa
  • Asiakaslähtöinen asenne
  • Halu ottaa uusia haasteita vastaan ja kasvaa organisaation mukana
  • Energinen ja positiivinen asenne työhön ja asiakkaisiin
  • Etuna pidämme Mepco-käyttökokemusta

Konserniimme kuuluvat tilitoimistot Kouvolassa, Lahdessa ja Etelä-Savossa. Lisäksi konsernimme tarjoaa tilintarkastuspalveluita Kouvolassa. Liikevaihtomme on noin 2,5 meur ja palveluksessamme on n. 35 taloushallinnon ammattilaista.

Kiinnostuitko? Olisitko sinä sopiva tyyppi meille? Ota yhteyttä jo tänään!

Soita Jannelle 040 5584 109 tai laita sähköpostia janne.virtanen@dextella.fi

Hae 30.9. mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja meistä ja haussa olevasta tehtävästä voit kysyä sähköpostitse.